Uitgebreide informatie vakantiewoning

Moderne, volledig gerenoveerde en comfortabel ingerichte vakantiewoning tot 10 personen en geschikt voor minder validen met groot terras op het zuiden. Landelijk gelegen met prachtig uitzicht over de weilanden, met grote tuin aan de voorkant die u maximale privacy biedt, eigen parkeerplaatsen en een boomgaard/speelveld voor kinderen.

Benedenverdieping

De benedenverdieping ziet er als volgt uit:

Ruime woonkamer, sfeervol en modern ingericht voor 10 personen. Onder meer 3-zitsbank , 4 fauteuils en bijzettafeltjes, bartafel met 4 hoge stoelen, flatscreen met 60 zenders en houtkachel.

Ruime eetkeuken met 1 grote eettafel met stoelen voor 10 personen en flatscreen aan de wand, tegelvloer met vloerverwarming.

Kookkeuken met ruim aanrecht, luxe inductie kookplaat 5 zones , combi magnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. Met voldoende bestek en borden etc. inclusief keukenlinnen.  Tegelvloer met vloerverwarming. Vanaf de keuken hebt u direct toegang tot terras op het zuiden .

Badkamer, ruim opgezet,  geschikt voor minder validen, toilet , inloopdouche, wasbak. Met vloerverwarming, föhn en handdoeken.

Tussenhal: om de douche en de grote berging te bereiken, tegelvloer met vloerverwarming.

Berging met extra ruim toilet met urinoir, wasgelegenheid met warm en koud water, wasautomaat, droger en grote koel-vriescombinatie van 175 ltr. Mogelijkheid om uw natte kleding te drogen of uw wandelschoenen schoon te maken en te drogen etc. Vanuit de berging kunt u ook naar buiten naar de parkeerplaats en de fietsenstalling en naar de carport aan de oostkant. Hier staat een houten zitbank met tafel, ideaal voor warme dagen als je uit de zon wilt zitten

2 slaapkamers met elk 2 aparte bedden, die te koppelen zijn. In een van de kamers kan op wens een hoog-laag bed worden geplaatst.

Ruime ontvangsthal met voordeur en ruime open trap naar boven  en mogelijkheid om kleding op te hangen.

Bovenverdieping

Een overloop met toegang tot 2 slaapkamers met elk 3 aparte bedden. Een kamer is voorzien van wasgelegenheid met warm en koud water. De slaapkamers hebben grote, vaste bergkasten .

Badkamer met inloopdouche en grote wastafel en föhn,  tegelvloer met vloerverwarming.

Aparte 3e toilet ruimte.

De hele woning is voorzien van horren, zodat u volop kunt ventileren en het ongedierte buiten houdt, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust .

De hele woning is voorzien van rookmelders en noodverlichting met vluchtweg aanduiding, 2 schuimblussers en een verbandtrommel.

Buiten terras  zuidzijde-westzijde

Een verhard terras van 20 m2 met tafels en stoelen en grote parasol. U hebt vanaf de keuken direct toegang tot het terras. Dit maakt het terras bijzonder geschikt om er te ontbijten of te lunchen. Het terras ligt op het zuiden en westen, waar u kunt genieten van de middagzon tot en met de ondergaande zon. Het terras blijft ook 's avonds lang aangenaam, omdat het tegen de gevel ligt en aan de andere kant een schanskorf afscheiding heeft. Een ideale plek voor een drankje en een BBQ. Het terras biedt u maximale privacy, omdat er een grote tuin voor ligt zodat u 40 mtr van de weg af bent. Op het terras hebt u een mooi uitzicht over de weilanden en beleeft u de agrarische activiteiten volop mee .

Parkeerplaatsen

Bij de woning horen 3 parkeerplaatsen. Aan de oprit naar de woning liggen rechts 2 verharde parkeerplekken en links een parkeerplek, nabij de voordeur. De parkeerplekken zijn verlicht en voorzien van Electric oplaadpunten. Uw auto’s staan hier absoluut veilig.  In overleg kunnen er meer auto’s parkeren, hiervoor is een grasveldje beschikbaar.

Fietsstalling

U kunt gebruik maken van een afgesloten fietsstalling voorzien van verlichting en stroom, zodat u de fietsen veilig kunt stallen en opladen.

Tuin

De grote tuin aan de voorkant is vrij toegankelijk en te gebruiken, uiteraard niet om te voetballen. Wel zult u gestoord kunnen worden omdat er af toe het gras gemaaid wordt.

Boomgaard

De boomgaard ligt aan de overzijde van de oprit en is vrij toegankelijk.  Er bevindt zich een houten bank, hier mogen kinderen spelen en kan er beperkt een balletje worden getrapt. Andere activiteiten in overleg.

Boerenerf

Het boerenerf hoort niet bij de vakantiewoning en is niet vrij toegankelijk voor onze gasten. Het erf is niet afgesloten met een hek, maar een bord geeft de grens aan. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen, is het verboden voor gasten zich daarachter te begeven. Natuurlijk kunt u op verzoek een kijkje nemen op het erf of in de stal en zullen we u graag rondleiden.