Nick Teggeler Agrarische diensten

Nick Teggeler agrarische diensten is een jonge en veelzijdige onderneming, die nauw samenwerkt met Landgoed het Haarveld Materieel service en advies en zich voornamelijk bezig houdt op het agrarische vlak.

Door de binding en interesse in de agrarische sector, mijn opleiding loonwerk AOC en mijn stageperiode in Canada, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen dat zich voornamelijk op werkzaamheden in de agrarische sector en tuinbouw en kwekerijen richt. Daarnaast ben ik nog enkele keren naar Canada geweest voor een werkvakantie. Ik heb daar ervaring opgedaan met de varkenshouderij, geitenmelkerij, melkveebedrijf, akkerbouw en onderhoud van machines.

Ik ben in bezit van groot rijbewijs CE met code 95 en heb ervaring als invalchauffeur. Ik heb loonwerk ervaring met een groot scala aan trekkers, machines en werktuigen en het dagelijkse onderhoud ervan. Ook heb ik gewerkt met diverse grondverzet machines en heb ik ervaring als machinist op rupskraan mobile kraan en minigraver

U kunt mij inhuren voor werkzaamheden voor een langere of korte periode, met machine of materieel, maar ook zonder, dus alleen als machinist, chauffeur, grondwerker, etc.

Wij beschikken over de onderstaande machines en kunnen de volgende werkzaamheden met machines voor u verrichten:

Bekijk de foto's