Materieel service en advies

Landgoed het Haarveld Materieel service en advies is een bedrijf dat zich bezig houdt met het onderhoud, reparatie en advisering op gebied van reparatie en onderhoud van materieel van zowel de infra als landbouw en veeteelt. Het bedrijf werkt nauw samen met Nick Teggeler Agrarische diensten.

Door mijn opleidingen, kennis en ervaring kan ik u op een breed vlak van dienst zijn. In onze goed ingerichte werkplaats kunnen we zeer diverse werkzaamheden goed uitvoeren, zoals aandrijftechniek, hydraulische reparaties, complete revisiewerkzaamheden, elektrische storingen, laswerkzaamheden of het samenstellen van kleine constructies, servicebeurten aan trekkers en grondverzet machines.

Ook kunnen we de werkzaamheden desgewenst in uw werkplaats uitvoeren, zodat u zelf de regie in handen hebt. U hebt dan geen transport van machines of materieel en uw planning kan flexibel zijn. Het benodigde gereedschap verzorgen wij, zodat u hier geen zorgen over hebt. Wij denken graag met u mee om de reparatie zo uit te voeren dat u kosten bespaart en er tevreden over bent.

Ook op locatie kunnen we u van dienst zijn bij servicebeurten aan machines, onderhoud dat ter plekke moet gebeuren, storingen aan machines en materieel, het aansluiten van bouwketen en tijdelijke voorzieningen.

Verder kunnen we u van dienst zijn met:

Bekijk de foto's