Fietsen en wandelen

Fietsen

Hou je van fietsen? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres! Er zijn talrijke fietsroutes uitgezet in de omgeving. Telkens zie je weer een ander stukje Twente. De meeste fietspaden zijn verhard en goed onderhouden.
Fietsroutes bieden wij aan onze gasten gratis aan. Er zijn routes van diverse afstanden, samen goed voor maar liefst meer dan 750 km fietsplezier!

Zelf een route uitstippelen? Klik hier voor de knooppuntenplanner en stippel je eigen route uit aan de hand van de knooppunten. 


Wandelnetwerk Twente

Wandelnetwerk Twente koppelt honderden kilometers rondwandelingen aan elkaar. Door middel van genummerde routepalen stap je door het Twentse land. Het wandelnetwerk is een kwalitatief hoogwaardig en flexibel netwerk van wandelroutes in Twente en de daarbij behorende voorzieningen. Het biedt een veelvoud aan bestaande en nieuwe wandelroutes voor alle doelgroepen en kent een uniforme bewegwijzering die knooppunten met elkaar verbindt. Het doel is om de wandelmogelijkheden in het landelijk gebied van Twente te ontsluiten door het aanbrengen van meer structuur in het wandelaanbod. www.wandelenintwente.nl