Kinderplezier

De Waarbeek - Hengelo

Een gezellig dagje uit voor met name gezinnen met kinderen van 2-10 jaar. Je mag zelf rijden in botsauto’s of oldtimers. Je scheert over en door het water of maakt een ritje in de kriebel-in-je-buik Hully-Gully of rodelbaan. 

www.waarbeek.nl


Avonturenpark Hellendoorn

In de bekende topattracties, zoals de bruisende rafting rivier Sungai Kalimantan en de spannende wildwaterbaan Canadian River beleef je met het hele gezin spetterende avonturen. Avonturenpark Hellendoorn staat garant voor een dag plezier voor jong en oud!

www.avonturenpark.nl


Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen biedt meer dan 40 spannende attracties. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car?

www.slagharen.com


Speeltuin Morskieft - Reutum

De binnenspeeltuin is voorzien van zand, wat een extra veilige ondergrond biedt om in te spelen. De grote buitenspeeltuin biedt voldoende ruimte voor de kinderen om zich heerlijk uit te leven op alle klimtoestellen, schommels, wipwappen, glijbanen etc.

www.speeltuinmorskieft.nl


Dierentuin in Nordhorn

Dierentuin Nordhorn is een echte parel vlak over de grens. Nog geen kwartier van de Nederlandse grens vandaan bevindt zich deze geweldige dierentuin. De dierentuin is zo’n 10 hectare groot en ligt direct aan het water, aan de Vechtsee. Er zijn meer dan 1700 dieren (100 soorten) te bewonderen. In Nordhorn is ook een openlucht- en binnenzwembad en een kinderspeelparadijs Crocky.

www.dierentuin-nordhorn.nl
www.crocky.info